Férfi labdarúgó csapatunk három vereség, de ott vagyunk az élbolyba!

Bővebben a www.kulkersc.hu

Vereség a Rangadón!

Idegenben játszottuk a következő meccsünket. Ellenfél a szintén a negyedik helyre pályázó Dream SE volt.

A meccs nem indult jól hisz az 5p ben egy büntető miatt a hazaiak jutottak előnyhöz 1-0. Ez kicsit rosszul érintett minket, A gól után felpörög a két csapat helyzet itt helyzet ott, 13p ben pedig egy szabadrúgás után Gera G egyenlíteni tudott 1-1. Folytatódott a csata. A félideig nem is változott a meccs. Aztán elkezdődött a rémálom félidő. Nem elég, hogy sérülés miatt már a 28p cserélnünk kellett, de elkezdődött a peh szériánk, semmi nem mentbe, és ráadásul a 67 és 69 p kapott gólokkal 3-1 meg is pecsételődött a sorsunk. Ellenfelünk pedig végig hősiesen védekezett. Ezen a meccsen semmi nem jött össze és még négy sérülést is összeszedtünk.

DREAM SE – KÜLKER SC 

3-1

g: Gera G

Előrehozott bajnoki!

Pünkösd hétvégéről előrehozott bajnokit játszottunk 2024.05.02 -án csütörtökön a Goldball II ellen. Nehéz mérkőzés várt ránk a bajnok esélyes ellen. Hazaiak már az elejétől nyomásalá helyeztek minket, aminek a 15p meg is lett az eredménye 1-0 oda. Majd egy kicsit kijöttünk a szorításból és egy szöglet után a 24p ben Nagy R egyenlített. 1-1. De sajnos a középkezdés után a 25p ben egyből buta gólt kaptunk így újra a hazaiak vezettek 2-1. Telt az idő és a nyomás is ennek az eredménye a 41p ben már 3-1 a hazainak.

A félidőben frissítettünk és letisztáztuk a dolgokat. Ez olyan jól működött, hogy helyzeteket dolgoztunk ki, de sajnos értékesíteni nem tudtuk majd a meccs végén megint nem volt velünk a szerencse és a 86 p ben már 4-1 a hazainak.

Összességében megérdemelt hazai győzelem.

Mi pedig hiába csúsztunk másztunk most nem jött össze.

GOLDBALL II – KÜLKER SC 

4-1

g: NAGY R

Gratulálunk a Goldball II csapatának a Bajnoki címhez.

Vereség a harmadik helyezettől.

 Hazai pályán fogadtuk a RÚG 6 FC csapatát. Nem könnyű meccsnek néztünk elébe, hisz ellenfelünk magabiztosan győzi le ellenfeleit és ők adják a gólkirályt is jelenleg.

Ennek megfelelően is kezdték a meccset, már az első perctől kezdve nyomás alá helyezte minket. És  sajnos csak 29p ig bírtuk. Majd a 34 és 44 p pecekben ismét betaláltak. Így három kapott góllal mentünk szünetre. Ahol  a hibákat megbeszéltük és szerkezetet is váltottunk. Ennek meg is lett az eredménye jobban és masszívabban álltuk a rohamokat, majd először a 60p Olajos N illetve 88p Pásztor M góljaival feljöttünk egy gólra. De az adódó lehetőségeinket nem tudtuk koncentráltan kihasználni. Míg ellenfelünk előtt már nem adatott nagyobb gólszerzési lehetőség.

Így a vége :

 KÜLKER SC  – RÚG 6 FC 2-3

g: Olajos N , Pásztor M

 Idegenben fontos győzelem.

Margitsziget II csapatához látogattunk 2024.04.21 vasárnap.

 Fontos mérkőzés előtt álltunk, hisz az előző héten vereséget szenvedtünk  egy félig megnyert meccsen.  Ezért mindenféleképpen javítani szerettünk volna.

A mérkőzés első félidejében mezőnyjáték folyt, mi helyzetekig , ellenfelünk egy kapufáig jutott.

A szünetben átbeszéltünk amit kellett és a második rész elején 56p András  Á révén meg is szereztünk a vezetést. Majd egyre több helyzetig és kapufákig jutottunk de a fölényünket csak a 76p András  Á révén tudtuk növelni. A végéig kezünkben tartottuk a meccset de több gól nem esett.

Így  megérdemelt győzelmet arattunk.

MARGITSZIGET II – KÜLKER SC 0-2

g: András  Á  ( 2)

Megyünk tovább.

A hazaiaknak további sok sikert

Hajrá Külker SC