Tenisz

Tenisz szakosztályunk jó néhány éve Niederleitner Tamás vezetésével működik Budapest III. kerületében a Márton úti sporttelepünkön. E szakosztály már működött a nyolcvanas években de megszűnésre kényszerült a megváltozott körülmények miatt. Az újjáélesztett szakosztály három salakos teniszpályával várja minden korosztály jelentkezését minden évszakban.

Teniszezni vágyók jelentkezhetnek Lengyel Máténál

+36 20 506 56 40

Korábbi bajnokságok

2013-14. szezon

A tagság létszáma 2013-14. évben nem változott, többnyire a senior korosztály képviselteti magát. Indítottunk csapatot a Budapest 3/A osztályban és ott a harmadik helyezést értük el. Az utóbbi időben gyerekcsoportot is létrehoztunk amely majd remélhetőleg az utánpótlást fogja adni.

Szakosztályunk az elmúlt években is jó eredményekkel működött, ahogyan jelenleg is. A 2017. évre tervezünk változásokat a még eredményesebb szereplés érdekében. Tagság bővítésére is számítunk, így újabb jelentkezőket várunk szakosztályunkba.

2012-13. szezon

A Tenisz szakosztály a 2012-13. évben is aktívan működött. Szerepeltünk az országos évkönyvben is amely lehetővé tette, hogy igazolhattunk és versenyeken is részt vehettünk. Indítottunk a Bp. 3/A osztályban csapatot és veterán korosztályban is szerepeltünk. Jelenleg 6 csapat között a középmezőnyben vagyunk.Július 28-án már második alkalommal nálunk rendezi meg éves rajongói összejövetelét Szávay Ágnes.

Köszönöm a bizalmat a tenisz szakosztály vezetői posztján. Külön köszönet Niderleitner Tamás leköszönő elnöknek a részletes helyzetjelentésért. Igyekezni fogunk fiatalos lendülettel ellátni a klub körüli teendőket.

Terveink között szerepel a lehető legrövidebb időn belül újra elindulni a budapesti csapat-bajnokságban. Nagy örömünkre, nem csak a jelen, de a jövő is megoldottnak làtszik, hiszen folyamatosan bővülő létszámú serdülő edzéseinken is mindenki a versenyhelyzeteket keresi.
Bízom benne, hogy a következő szezonban már csapatunk eredményeiről is beszámolhatunk.
Eredményes sport évet kívánunk minden társ szakosztálynak.

Sporttársi tisztelettel,
Lengyel Máté

2017 október 17-re tervezzük a sátorállítás. Várunk mindenkit szeretettel. Jelentkezni továbbra is a +36205065640-es telefonszámon, Lengyel Máténál lehet. Jó játékot kíván, a Külkereskedelmi Sport Club tenisz szakosztálya.

A Külkereskedelmi Sport Club tenisz szakosztálya hobbiteniszezőknek nyújt sportolási lehetőséget a kezdő kisgyermekektől a haladó felnőttekig.

A gyerekeknek csoportos edzéseket tartunk, ahol a játékos elemeket részesítjük előnyben, miközben a leghatékonyabb, legmodernebb metodikára építjük fel az oktatást. A technikai elemek és a játék elsajátítása, gyakorlása közben a csoportos rendszer a legoptimálisabb motivációt biztosítja a gyerekeknek a fejlődéshez.

A felnőtt edzéseink célja az, hogy felnőtt férfi és női hobbiteniszezőknek biztosítsunk fejlődési és rendszeres edzés lehetőséget. Video segítségével kielemezzük a teniszezők technikai tudását, játékát, majd felépítjük a leghatékonyabb edzésmódszereket annak érdekében, hogy meglévő tudásukat tovább fejlesszék. Ehhez adogatógép, edzők és a klub hobbiteniszezőinek teljes ezirányú tapasztalata a segítség. További lehetőségként edzőpartnereket biztosítunk olyan játékosok számára, akiknek időbeosztása nem teszi lehetővé a legelterjedtebb időszakokban a sportolást. Természetesen mód van egyéni képzésre is. 

Klubunk legnagyobb versenyszellemmel megáldott gyerek és felnőtt játékosaival évente többször egynapos amatőr versenyre megyünk, közösen. Ezek a napok jó lehetőséget nyújtanak egymás még alaposabb megismerésére. Csapatunkból sokan előkelő helyen állnak ezen versenyek éves ranglistáin.

Tenisz szakosztály, pályahasználatra jelentkezés:

Lengyel Máté: 36 20 506 5640