FLOTTA II – KÜLKER SC 2-3

g: Bakondi P, Gera G, Olajos N

Flotta II vendégei voltunk 2024.04.06-án 

Jól kezdtük a meccset hisz negyedóra alatt két szép góllal előnyhöz jutottunk a 4p- ben Bakondi P a 15p-ben Gera G. A vezetés tudatában nagy nyomást helyeztünk a hazaiakra, de a gól nem jött. Majd jött az utolsó 5 p amikor egy hibánkat gólra váltotta a Flotta, majd egy kérdéses büntetőt kaptak, amit a kapusunk szépen hárított. 1 perccel a vége előtt egy tanári támadás végén egy nagyon szép góllal már újra két gól volt az előnyünk 45.p Olajos N.

A második félidőben már kicsit felébredt a Flotta és egy jó mérkőzés kerekedett a 62.p meg is lett a lendületük eredménye, nekünk ebben a periódusban kicsit hullámzó volt a játékunk. De a végéig már nem változott az eredmény és egy nagyon fontos győzelmet arattunk.

Megyünk tovább a saját utunkon.

HAJRÁ KÜLKER SC

Elpuskázott Győzelem!
KÜLKER SC – CSEPEL TC II 3 – 4
g: Dénesi A 2 , Gera G,
Csepel TC II csapatát fogadtuk 2024.04.13-án
Az egyik bajnokesélyest csapatot fogadtunk hazai pályán, tavaly ősszel simán átgázoltak rajtunk. Így megpróbáltuk kiköszörülni az akkori hibáinkat. Ez annyira jól sikerült, hogy az első félidőben Dénesi A két szép találatának köszönhetően 33, 36 percekben már két gól volt az előnyünk.
A szünetben kicsit át beszéltük a dolgokat, és így vágtunk neki a második félidőnek. Nem sokkal a kezdés után egy szép egyéni mozdulat révén 56p Gera G már három gólosra növelte az előnyünket. De a 71 és a 80 p között olyan történt amire mostanában nem volt példa. Egy óriási rövidzárlat és röpke 10p alatt 4 kapott gól. Ez annyira megfogott minket, hogy a nekünk megítélt büntetőt is kihagytunk, amivel döntetlenre menthettük volna a meccset. Sajnos nem jött össze. Így vereség lett a vége. Nagy lehetőség kapuján nem tudtunk belépni. De megyünk tovább a saját utunkon.
HAJRÁ KÜLKER SC