Fájó Döntetlen a BLSZ IV-es focicsapatnál!

Külker SC – DREAM FC 3-3

g: Gera G, Bakondi P, Olajos N

Hazai pályán folytattuk a szereplést. A Dream csapata ellen.

Kicsit felszabadult és energikus játékkal kezdtük a mérkőzést, ez helyzetekben is megmutatkozott, de a kapuba csak a 21p szereztük meg a vezetést Gera G szép befejezésével. A nyomást folytattuk, de eredményre nem vezetett. Majd egy hiba és a vendégek egyenlítettek a 34p ben.

Ezután még bátrabban támadtunk, és ennek meg is lett az eredménye. A 43p Egy jól elvégzett szabadrúgás kipattant de a második hullámban érkező Bakondi P. újra vezetéshez juttatta csapatunkat.

Félidőben kicsit át kellett beszélni a dolgokat.

Nagy iramban kezdtük a második játékrészt. Ellenfelünk elaludt és egy rossz belépő után büntetőhöz jutottunk, amit Olajos N 53p értékesített és növelte előnyünket.

Majd jött a már szokásosnak mondható hiba és 68p szerzett góllal közelebb került a vendégcsapat. Ott valami bekapcsolt a csapatnál, mer szinte percenként alakítottunk ki helyzeteket, de sajnos ne sikerült értékesíteni. Ez a végén meg is bosszulta magát, hisz egy elkerülhető büntetőhöz juttatuk őket. Amit értékesítettek is a 92p -ben amivel ki is alakították a végeredményt.