CSEPEL TC CS.G.II – KÜLKER SC 5-1

g: OLAJOS NORMAN 

KÜLKER SC – FLOTTA II 2-2

g: GERA GÁBOR 2

Műegyetemi FC II – KÜLKER SC 2-0

Vereség Csepelen!

CSEPEL TC CS.G.II – KÜLKER SC 5-1

g: OLAJOS NORMAN 

Idegenben folytattuk a bajnokságot.  CSEPEL TC CS.G.II   ellen.

Sajnos már az első percben gólt kaptunk. A Hazaiak rohamoztak mi csak szórványos ellentámadásokkal vetettük magunkat észre. A félidő végén egy büntetőt kapusunk ugyan kivédett, de ellenfelünk gyorsabban reakciójának köszönhetően még is gól lett 45p.

A félidőben átbeszéltük a dolgokat és ennek megfelelően kezdtük a második félidőt. De míg mi sorra elpuskáztuk az adandó helyzeteinket, addig a hazaiak kis szerencsével megspékelve három góllal növelték az előnyüket 50p, 61p, 67p. De mi mentünk előre ennek a vége egy büntető, amit Olajos Norman be is lőtte a 74p ben.

A mérkőzés további részében gól már nem esett. Így a bajnokság egyik nagy esélyese otthon tartotta a három pontot.

Döntetlen A Flotta II ellen!

KÜLKER SC – FLOTTA II 2-2

g: GERA GÁBOR 2

Folytatódott a bajnoki mérkőzések sora. Hazai pályán folytatta csapatunk a Flotta II ellen. Kicsit álmosan indult a mérkőzés és mint mindig ilyenkor jönnek a hibák.

Ellenfelünk egy hibánkat kihasználva a 15p – ben vezetéshez jutott. Ez felébresztette csapatunkat és a félidő végéig át is vette az irányítást, de gólt nem tudtunk szerezni.

Félidőben kicsit átszervetünk a csapatot.

A második játékrészt ennek hatására jól kezdtünk elösször az 50p majd az 58p ben is gólt szereztünk mindkét gólt Gera Gábor szerezte.

Majd egy védelmi hibánkat kihasználta a vendég csapat és a 73p egyenlített.

A meccs végéig nagy küzdelem folyt de gól már nem született.

Első VERESÉG

Elvesztette felnőtt csapatunk a veretlenségét a Műegyetem II ellen.

Nagy csatának ígérkezett az is lett belőle.

Ellenfelünk az elejétől kezdve nyomás alá helyezett minket, ez nem nagyon feküdt csapatunknak ebből adódóan akadtak csapat védekezési, és egyéni hibák is szép számmal. Amit a hazai csapat a 24p ki is használt. A gól felébresztette a csapatot és egyre több támadást vezettünk de a kapu előtt rendre hiba csúszott a befejezésbe.

A félidőben kicsit lehiggadva, átbeszélve a hibákat vágtunk bele a második játékrészbe.

Itt már kiegyenlített játék folyt helyzetek itt is ott is de a gól egyik oldalon se jött. Telt múlt az idő a gól hiányában szerkezetet váltva támadóbb lett csapatunk, de sajnos ez se hozott eredmény. És ahogy az lenni szokott az ellenfél egyszer kihasználta hibánkat és a 92p beállította a végeredményt.

Műegyetemi FC II – KÜLKER SC 

2-0