Csapatunk bizakodva várta az újabb mérkőzést hisz ki szerette volna javítani a múltkori vereséget. Ellenfelünk a mögöttünk lévő Ferencvárosi FC II csapata volt (akikkel ősszel 2-2 lett a meccs)

Jól kezdtük a mérkőzést hisz már a 3p egy szép támadás végén Bakondi Péter fejelt a kapuba. 0-1. Ahogy teltek a percek úgy alakítottunk ki egyre több helyzetet de ezek rendszerint ki is maradtak. Míg ellenfelünk színe a kapunkig nem jutott el. A félidő vége felé a 39p ben egy szép mélységi passzal Bakondi Péter gyalogolt be és már 0-2. Nem Sokkal később 41p egy kapu előtti kavarodást Olajos Norman lőtt a kapuba 0-3. Így a félidőben megnyugtató előnnyel mehettünk.

A második játékrész is a mi rohamainkkal kezdődött ennek meg is lett az eredménye 55p ismért Olajos Norman volt jókor jó helyen és lőtt a kapuba 0-4.

Nem Sokkal a negyedik gólunk után Nagy Richárd percei következtek röpke hét perc alatt mesterhármast ért el. Három szélvész elfutásból szerezte a góljait mégpedig a következő percekben 64p, (0-5), 69p, ( 0-6 ), 71p, ( 0-7),

Így a vége előtt 20p el megnyugtató előny birtokában kicsit lazára vettük a figurát, és ellenfelünk néha ránk ijesztett, de gólt nem szereztek. Mi pedig rengeteg helyzetet hagytunk ki ennek ellenére, hogy kicsit szabadabban játszottunk. Megérdemelt és várt győzelmet arattunk.

Hajrá KÜLKER SC